(iOS) iCLOO Golf Edition daha fazla mücevher için hileler
Mar 16, 2022 21:26:14 GMT -6
Post by ductpecanttifirm on Mar 16, 2022 21:26:14 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ iCLOO Golf Edition ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ iCLOO Golf Edition IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daha fazla mücevher için hileler ▞▞▞
▞▞▞ iCLOO Golf Edition 2022 version ▞▞▞
Aboneliği ödedim ama yine de abone olmak için tekrar ödeme yapmamı istiyor?
Скорочтение: Таблица Шульте Образование onrc
iCLOO Golf Edition Športové qbwx
Harika bir uygulama, ayrıca hizmetler gerektiğinde kesinlikle yardımcı oldu. Kesinlikle tavsiye ederim..!!!
Süper veya güncelleme düzeltmesi
Harika uygulama !!!
iCLOO Golf Edition กีฬา eaf
şimdiye kadar iyi görünüyor
iCLOO Golf Edition Sport tdlr
Abonelik için ödeme yapmadığınız sürece kullanamazsınız, çöp.
Zaman kaybı
iCLOO Golf Edition Спорт gkl
Android 10 ile başlarken çökmeler
Güzel uygulama. Son zamanlarda ağır çekim kayıt seçeneği kayboldu, yalnızca "normal" grileşti diyor. Eskiden buna dokunabilir ve ağır çekime geçebilirdim. Ayrıca zamanlayıcı bozuk. Gecikmeden sonra kayda başlayacak, ancak daha sonra seçilen zaman yerine sonsuza kadar kayıt yapacak. Hala faydalı ve zevkle. Kaydı başlatmak/durdurmak için sesli komut vermenin bir yolu var mı? Bu harika olurdu, bu yüzden telefon eller serbest.
iCLOO Golf Edition ስፖርቶች geqi
Bu, en iyi kendi kendine salınım analizi uygulamasıdır. Kendi salıncak mekaniklerinin ve kulüp yolunun nasıl olduğunu görmek isteyen golfçülerin bu uygulamaya ihtiyacı var.
Uygulamayı açan bilgi sayfasını gösterdikten sonra kilitleniyor
Şimdiye kadar golf vuruşumu analiz etmek için gerekli tüm araçlara sahip harika bir uygulama gibi görünüyor. Şimdiye kadarki en büyük şikayetim veya sorunum telefonumun otomatik olarak kilitlenmesi. Kameranın kayda devam etmesini ve kamerayı kullanmıyormuşum gibi 30 saniye sonra kilitlenmemesini sağlamak için bir ayarı nasıl değiştiririm? Yoksa her videoyu telefon kameramla kaydetmeli ve ardından araçları incelemek ve kullanmak için uygulamayı mı kullanmalıyım? Lütfen yardım et.