(Android/iOS) Spooky Soirée بازی هک (افزایش امتیاز)
Mar 16, 2022 20:49:32 GMT -6
Post by ductpecanttifirm on Mar 16, 2022 20:49:32 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Spooky Soirée ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Spooky Soirée IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ بازی هک (افزایش امتیاز) ▞▞▞
▞▞▞ Spooky Soirée 2022 version ▞▞▞
این بازی را دوست داشتم به خصوص قهرمانی که من عاشق دیدن یک زن سیاهپوست به عنوان یک قهرمان هستم که می تواند عشق پیدا کند این بازی شگفت انگیز است 1000000/10
داستان کوتاه و شگفت انگیز امیدوارم اولین بوسه را در شبح وار 2 بسازید! به کار خوب خود ادامه دهید.
داستان خیلی بامزه بازی کوچک سریع با دیالوگ ها و شخصیت های جالب.
نگههه من عاشق این بازی اس ام هستم. شما واقعاً می توانستید شرمندگی دست دوم را احساس کنید، اما ارزشش را داشت. پایان های زیادی برای کشف وجود دارد، و برای رمانتیک های ناامیدی که فقط خواهان تعامل عاشقانه هستند، عالی است. کاراکترها باید برایشان بمیرند و دیالوگ آنها درخشان است. چیزی برای شکایت در این بازی وجود ندارد!
Spooky Soirée Simulacijske igre pyk
دو کلمه: خیلی نازه! من همه چیز را در این مورد دوست داشتم، و دیدن بازنمایی بسیار بیشتر از صفری که دائماً در رسانه ها می بینم، لذت بخش بود.پایان مورد علاقه من با Jam بود، عمدتاً به این دلیل که شایان ستایش است و بسیار واقعی است. هر چند تمام پایان ها فوق العاده هستند، و من قطعا این بازی را توصیه می کنم.
من عاشق بازی های کوتاه شما با داستان و هنر دوست داشتنی هستم
طبق معمول، این فوق العاده بود! من به خصوص دوست دارم که چگونه هنجارهای جنسیتی اینجا کنار گذاشته شد، دیدن Periwinkle و Baezel که حتی به پوشیدن لباس های زنانه اهمیتی نمی دهند برای من شگفت انگیز بود. من همچنین مارزیپن را دوست دارم، به سادگی از این نظر که او به عنوان یک MC چقدر مرتبط و مستحکم بود (ناگفته نماند که او پان است، مثل خودم).
این بازی بسیار زیبا است، & هنر زیباست شخصیت ها هر کدام دارای شخصیت های متفاوت و سرگرم کننده ای هستند. من از این که چقدر فراگیری وجود دارد متعجب شدم: ذکر جنسیت های غیر دودویی، داشتن عاشقانه های همجنس، و amp; حتی فقط داشتن یک دوستی بیشتر از یک رابطه. من کمئوهای شخصیت های گذشته را نیز دوست دارم. فقط ای کاش هر خط داستانی کمی طولانی تر بود.
بازی های نامی شایان ستایش است. من عاشق هنر و سبک نوشتن او هستم. و شخصیت های او خیلی زیبا هستند!
کوتاه و شیرین! با تشکر از همه بازی های زیبا و فراگیر، nami!
هر کاری که نامی انجام می دهد مفید و شگفت انگیز است. مدتی بود که نسخه اصلی رایانه شخصی را بازی کردم و پورت بسیار خوب کار می کند. پایان های جدید به همان اندازه که انتظار می رود عالی هستند. هنر زیبا، موسیقی دلپذیر، داستان مفید، و فقط یک زمان خوش همه جانبه کوتاه. تا روزی که بمیرم خبر بازی های نامی را پخش خواهم کرد.
یک بازی دوست داشتنی! تعداد زیادی شیرینی برای هم زدن!
واقعا خوب است، عاشق تصاویر بصری!
Upiorne Przyjęcie Symulacyjne bxoj
PERANG BALOK game menembak 5v5 Laga fxv
این زیبا و یک راه خوب برای گذراندن زمان کمی است.
فوق العاده زیبا، هنر شگفت انگیز، بسیار سالم!
این زیباترین بازی دوستیابی در چند وقت اخیر است. کوتاه، شیرین، با شخصیت های خوب و متنوع. نه کمتر نه بیشتر
داستان واقعا کوتاه است، اما گاهی اوقات من میخندیدم و آن را دوست داشتم ^^، آثار هنری نیز زیبا هستند
خدایا این بازی خیلی خوبه هنر عالی، محتوای lgbtq و شخصیت های زیبا این بازی را به یک لذت تبدیل کرده است. اگر می توانستم به شش ستاره امتیاز می دادم <3
Spooky Soirée Simulasi zidg
Spooky Soirée Simuliaciniai nys
وای این بازی خیلی بامزه بود خیلی سریع بود و هنر فوق العاده بود. شخصیت ها خیلی دوست داشتنی هستند و شخصیت اصلی برای من بسیار مرتبط است هاها. بسیار جامع و صادقانه بسیار خوب است. 10/10 از شما به دنبال چیزی سریع و سرگرم کننده هستید این مطمئناً همین است
بسیار سرگرم کننده و فوق العاده زیبا!
این واقعاً خیلی بامزه است! من عاشق آن هستم! شخصیت ها بسیار زیبا و دوست داشتنی هستند و همه چیز بسیار سالم است!
این بازی کلاسیک نیست. این بازی سرگرم کننده است. این یک بازی دو و میدانی نیست.
این یک بازی بسیار جذاب و شایان ستایش بود، سبک هنری آن بسیار زیبا است و خط داستانی آن بسیار سرگرم کننده است.
حدس میزنم این یک بازی بسیار زیبا و عاشقانه بود. تصمیم گیری در مورد انتخاب افرادی که با آنها صحبت می کنید منحصر به فرد است. هر شخصیتی که شخصیت منحصر به فرد خود را دارد بسیار خوب است و فقط داستان را جذاب تر می کند. بنابراین، من از ارجاع اندک داستان دیگر در مورد چنین "دیو قراردادی" و "احضار جادوگر" آنها لذت بردم.
چقدر ناز... من کاملاً همه شخصیت ها را دوست داشتم. آه، چه بازی دوست داشتنی! من خیلی خوشحالم که نمایندگی زیادی در آن دارد! <3
Spooky Soirée Simulazione igcq
من به معنای واقعی کلمه عاشق این بازی هستم!! پایان های بسیار زیادی وجود دارد و موارد مورد علاقه شخصی من جم است! من واقعا فکر می کنم شما می توانید این بازی را چند بار قبل از اینکه خسته شوید بازی کنید زیرا شخصیت ها و دیالوگ ها بسیار جالب هستند! حتما توصیه میکنم :^)
اوه خدای من!!!! من عاشق این بازی هستم! من به تازگی بازی را تمام کردم و حالا مثل یک کالای ارزشمند روی گوشی من می شود که با آن پیوند عاطفی پیدا کرده ام! من عاشق شخصیت ها، سبک بازی، پس زمینه، موسیقی، سبک هنری و همه چیز در مورد آن هستم! انتهای جام جم، بازل، اشترودل، پافین و پری وینکل آنهایی هستند که بیش از همه باعث شادی و خوشحالی من شدند، حس ماندن در بهشت را داشتم. ممنون از بازی های فوق العاده ای که به ما دادید! :دی
زیباترین و بهترین بازی!! نه تنها در مورد سبک هنری زیبا، بلکه من عاشق تنوع شخصیت ها هستم. اگر می توانستم به این 100 ستاره بدهم !!<3
من عاشق این واقعیت هستم که شما Periwinkle را به این و در همان جهان اضافه کردید زیرا من ابتدا Starry Flowers را بازی کردم سپس این بازی را دیدم بنابراین واقعاً هیجان انگیز است!
دوستش دارم! هنر و داستان هر دو فوق العاده شایان ستایش هستند و من از کاوش در هر گزینه بسیار لذت بردم.
این یک بازی شگفتانگیز است، نقاشیها شگفتانگیز هستند و مطمئناً من را به خنده میاندازد.
این بازی درخشان است! سبک هنری زیبا، خطوط داستانی شگفت انگیز، و غیره، عالی است! هیچ تاخیری وجود ندارد! اکنون بارگیری کن! (اگر به انواع داستان بازی ها علاقه دارید ههه)
یکی از زیباترین بازی هایی که در این چند وقت بازی کردم! ای کاش طولانی تر بود - امیدوارم داستان منطقه ادامه یابد
همه بازی های شما را بازی کرد متاسفانه پری دریایی پری دریایی بسیار ناامید کننده است، اما لعنتی Marz x bezael زیبا بود~ <3 من قبلاً می دانستم که او با مربا از گل های پرستاره پایان یافت اما متأسفانه من ابتدا خودم را با بازی گل های پرستاره خراب کردم.
خیلی خنده دار است، من با بازی کردن این بازی خیلی خندیدم، و بوسه ها اومگ
من تک تک رمان های بصری خود را بازی کرده ام و آنها را دوست دارم. من نمی توانم منتظر بمانم تا ببینم موارد بیشتری وجود دارد یا خیر. من عاشق سبک هنری شما و داستان های فوق العاده همجنس گرا هستم!
nomnomnami همه بازی های شما تقریباً 5 ستاره هستند! زیرا همه بازی ها زیبا هستند و از لزبین ها پشتیبانی می کند. بهترین