(iOS) Brain Test: Tricky Puzzles تقلب منابع نامحدود
Feb 9, 2022 4:35:18 GMT -6
Post by terreadingracap on Feb 9, 2022 4:35:18 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Brain Test: Tricky Puzzles ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Brain Test: Tricky Puzzles IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ تقلب منابع نامحدود ▞▞▞
▞▞▞ Brain Test: Tricky Puzzles 2022 version ▞▞▞
خوب بود فقط حیف واقعا حیفه فارسی نمیشه شماها راه حلی دارین؟
من از تبریز دوستاره نمیذم چون زبانش فارسی نداره ماترک ها کمی زبان ترکیه ای بلدیم اگه یه فارس بلد نیست چی گنه و اگه مرحله 8برسیم چی کنیم راهنما هم خیلی راهنمایی نمکنه پس چی کننننننننننننییییییییمممممممم.
خووب
اشتباه نکن من عاشقشم! اما تبلیغات زیادی وجود دارد. 🙄 برای مثال برای جوایزی که برای تماشای تبلیغات نیاز دارید، اگر معمایی را به دست نمی آورید، برای تماشای یک تبلیغ برای دریافت لامپ هایی که به شما کمک می کنند، نیاز دارید. آیا می توانید حداقل پاداش را برای سلامت عقل ما رایگان کنید. 🙃 اوه من هنوز آن را بازی خواهم کرد زیرا بینتنگ است و آن را دوست دارم، اما در تبلیغات آرام باشید 😑😠
بازی خوبی است اما برای تبلیغات زیاد متاسفم
araba park etme araba oyunları Strateji Oyunları aiq
بازی خوبی است فقط تبلیغات زیاد
عالی ولی من مرحله 20 رو ندونستم راهنما هم زدم نشد اونی که مرحله ی 20 رو رد کرده میشه به من هم بگین ؟
خوبه 🤩😍
سلام بازی خیلی خوبه مرحله ۳۸گربه کجاست
من سه ستاره دادم چون اینگیلیسی نوشته بود😐😐😐😐😐😐 خاله ام برام میخوند✌✌✌✌💟💟💟💟 دست سازنش درد نکنه👍👍👍👍👍👍👍👍👌
این یک برنامه جالب است شما فقط باید وای فای خود را خاموش کنید تا تبلیغات را نبینید من وای فای را خاموش کردم و برای من کار کرد بنابراین مجبور نخواهید بود از پول خود برای حذف تبلیغات استفاده کنید
تبلیغات، تبلیغات، تبلیغات. خیلی زیاد... حذف نصب شده است.
بهترین بازی ممنون از سازندش
من واقعا این بازی را دوست دارم، به همه کسانی که این نظر را می بینند پیشنهاد می کنم اگر تبلیغی وجود دارد لطفا وای فای خود را خاموش کنید ❤
Brain Test: Tricky Puzzles ট্রিভিয়া sdfs
خوبه ولی بدرد انگلیسی نابلدا نمی خوره
اصلا فکری نیست به درد نمیخوره
بررسی های دیگر به نوعی درست هستند. 1. بله، پازل ها زیبا هستند و همه چیز. 2. اما دریافت نکات قبل از میلاد بسیار سخت است وقتی یک تبلیغ را تماشا میکنم اتفاقی نمیافتد. اگر کسی با تبلیغات مشکل دارد، می توانید داده های خود یا Wi-Fi را خاموش کنید و این مشکل برطرف شده است! Bc شما می توانید بازی را بدون اتصال به اینترنت انجام دهید
فقط آن را دانلود کنید و کمی آن را شروع کنید، تا اینجا بازی بسیار خوبی است. به زودی دوباره رتبه می دهم نتایج بیشتری می گیرم.
برنامه خوبیه اما تبلیغات خیلی زیاد برای برخی از سطوح، احساس می کنم کاملا گم شده ام. به سختی می توان سرنخی داشت که واقعاً چه چیزی را می توانید روی صفحه حرکت دهید.
من این بازی را دوست دارم!! اما در این بازی بیشتر تبلیغات داده می شود تا سوال. اگر 1 ساعت بازی کنم فقط 20 سوال دارم. به دلیل تبلیغات لطفاً از شما خواهش می کنم که تبلیغات را حذف کنید.
برنامه افتضاح پر از تبلیغات، دو برابر بیشتر از زمان بازی خود برای تماشای تبلیغات صرف کنید، یکی از بدترین بازی های موجود برای تبلیغات، وقت خود را برای دانلود این برنامه تلف نکنید، اگر واقعاً می خواهید بازی ها را انجام دهید زیرا به زودی از آن خسته می شوید. بسیاری از بسیاری از تبلیغات
بازی خوبی ولی باید انگلیسی خوب بلد باشید چون نکته ها توی سوال
من این بازی را دوست دارم، اما این بازی را انجام نداده است که شما هیچ پازلی را فقط در سطح 4 نمی شناسید
تبلیغات، تبلیغات و تبلیغات بیشتر، برخی از پازل ها کاملا احمقانه هستند، آیا اشاره کردم که تبلیغات زیادی وجود دارد؟
بازی آهسته تبلیغات خیلی زیاد است.
Brain Test: Tricky Puzzles Viktorīnas aep
بازی خوب. برخی از مشکلات دهان وجود دارد. این کار باعث میشود تا لامپهای زیادی برای اسکیو کردن یا اشارهای به یک سطح وجود داشته باشد. و چه در مورد برخی از سطوح جدید. آنها در سطح 383 به پایان رسیدند.
خوبه فقط زبان فارسی نداره
من عاشق این بازی هستم زیرا بازی آسانی است و مغز بزرگ من را آزمایش می کند که به افرادی با ذهن عالی و افرادی که خارج از چارچوب فکر می کنند توصیه می کند.
اشکالی نداره ولی از کجا میدونی بعد از 2 یا 3 پازل بازی رو دوست داری یا نه؟ به من زمان بدهید تا قبل از دیوانه شدن با bs "به من امتیاز دهید" بازی کنم
دچ
Brain Test: Tricky Puzzles Viktorīnas aep
پتانسیل بسیار زیادی برای سرگرم کننده بودن، تبلیغات بسیار آن را از بین می برد. گاهی اوقات تبلیغات پشت سر هم. زمانی که به سطح 10 رسیدم، تبلیغات بیشتری نسبت به سطوح بازی داشتم. چه ضایعاتی.....