(iOS) LostMiner: Block Building \u0026 Craft Game cheats glitch πόρος
Feb 9, 2022 4:16:28 GMT -6
Post by terreadingracap on Feb 9, 2022 4:16:28 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ LostMiner: Block Building \u0026 Craft Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ LostMiner: Block Building \u0026 Craft Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheats glitch πόρος ▞▞▞
▞▞▞ LostMiner: Block Building \u0026 Craft Game 2022 version ▞▞▞
Τέλειο!
LostMiner: Block Building & Craft Game Pakikipagsapalaran dzy
Bubble Pop! Puzzle Game Legend እንቆቅልሽ ohym
Αυτό το παιχνίδι είναι καταπληκτικό. Αυτό είναι σαν το terraria και το minecraft σε συνδυασμό. Σίγουρα, η ισοπέδωση είναι δύσκολη και αργή και η δημιουργική λειτουργία έχει περιορισμούς δόμησης, αλλά αν ψάχνετε για μια δωρεάν terraria, παίξτε αυτήν.
Με βοηθάει πραγματικά να ηρεμήσω, μπορείτε να κάνετε τα πάντα σε αυτό το παιχνίδι. πιο ισχυρή η συμφωνία 10 καρδιές σε οτιδήποτε
Τα γραφικά αυτού του παιχνιδιού είναι τόσο κακά και πρέπει να είναι πολύχρωμα διαφορετικά μπορούμε να αλλάξουμε γραφικά. και χειριστήρια και κακά . Παίζοντας με φίλους καθυστερεί μερικές φορές όταν πέφτουμε το αντικείμενο μας έφυγε ή το βάζουμε στο στήθος μόλις έφυγε. όταν πεθαίνουμε τα πράγματά μας φύγανε τόσο γρήγορα.
Είναι ένα καλό παιχνίδι που μου αρέσει να παίζω αυτό, αλλά χρειάστηκε πολύς χρόνος για να σπάσω ένα δέντρο και αυτό που εξοπλίσαμε στο χέρι μας δεν είναι ορατό στους άλλους παίκτες και θα είναι πιο ενδιαφέρον αν υπάρχουν αφεντικά
Παρακαλώ κάντε το παιχνίδι δωρεάν για να γίνετε δημιουργικοί και να επιβιώσετε, παρακαλώ πολύ διασκεδαστικό
Παρακαλώ προσθέστε το σφάλμα στο 1.4.0, παρακαλώ εμένα και την ομάδα μου που ονομάζεται ZIK πραγματικά λατρεύουμε αυτό το παιχνίδι και παρακολουθούμε προσθήκη και άλλα απλά παρακαλώ φέρτε πίσω το διπλό σφάλμα 1.4.0. Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο χωρίς διατήρηση αποθέματος, οπότε παρακαλώ φέρτε το διπλότυπο κάντε ένα σφάλμα ή απλώς κάντε το δικό σας σφάλμα (παρακαλώ απαντήστε😳😳😳😳😳😳😳)
Φροντίστε να μην διώχνονται οι παίκτες από το multilayer, θα ήθελα να αφιερώνω το 100% του χρόνου παίζοντας, όχι το 8%
Τι Σκοπό ΚΡΥΒΕΙ ΤΟ ΚΟΥΝΕΛΙ; Πείτε μου σε παρακαλώ τι σκοπό έχει αυτό το πράγμα;
3 αστέρια το καλύτερο παιχνίδι ποτέ
Παιδια εχυισα σπιτι και ακριβως κατω ηταν 15 τερατα
Δεν μου αρέσει αυτό το παιχνίδι είναι τόσο ενοχλητικό
Παίζω έτσι fame για 1 μήνα και ξαφνικά ο κόσμος μου και το iten μου έχουν φύγει και πρέπει να το επανεκκινήσω ξανά παρακαλώ φτιάξτε!
Αυτό το παιχνίδι είναι τόσο παρόμοιο με αυτό που θυμάμαι το Tararium. Είναι ένα υπέροχο παιχνίδι που δεν καταλαμβάνει πολλή μπαταρία γιατί δεν χρειάζεστε καμία σύνδεση εκτός από μπαταρία
Φίλε, ΠΡΕΠΕΙ να ξαναδουλέψεις τη μάχη, είτε κάνε το hitbox πιο φαρδύ γιατί κυριολεκτικά δεν μπορείς να χτυπήσεις τα περισσότερα πράγματα μπροστά σου και καταλήγουν να σε σκοτώσουν πρώτα;; Δεν έχει νόημα, όλα τα άλλα είναι καλά, αλλά παρακαλώ διορθώστε τη μάχη.
Αυτό το παιχνίδι είναι απλά εκπληκτικό. Πραγματικά εθιστικό, πολλά πράγματα για να εξερευνήσετε και να ανακαλύψετε! το συνιστώ
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι. 1ον μπορείτε να παίξετε για πολλούς παίκτες με τα frens σας 2.είναι τόσο καλό!! Τέλος, είναι υπέροχα και υπέροχα γραφικά. αλλά έχω κάτι. Ενημερώστε το με πόδια όπως 🚶ή κάτι και παρακαλώ κάντε το για πολλούς παίκτες σε online ppl όπως σε ξένους, θα ήταν διασκεδαστικό ^^
Πώς φτιάχνεις ένα σκάκι σε ένα ραβδί
Το παιχνίδι είναι απολύτως ένα εξαιρετικό time killer, αλλά έχω το πρόβλημα όπου το κατοικίδιο ζώο μου και οι όχλοι γύρω μου εξαφανίζονται μόλις συνδέθηκα στον κόσμο μου...μπορείτε να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα, tnx!
Δεν μου αρέσει αυτό το παιχνίδι. Να γιατί μπορείς να πεθάνεις πολύ γρήγορα Soo. I. Σκοτώνομαι κάθε φορά και όταν είναι υπόγεια δεν μπορώ να δω κάτι, αλλά ακόμα και με το φως παθαίνεις επίθεση sneck Sooo αυτό είναι ένα κακό παιχνίδι
Τραβάει τόσο πολύ
Αυτό ένα καλό παιχνίδι έχει δυσλειτουργίες αλλά ε.
Είναι καταπληκτικό που παίζω με τον αδερφό μου, αλλά έχω μια ιδέα να κάνω την πανοπλία να διαρκέσει λίγο περισσότερο γιατί σπάει πολύ γρήγορα.
αυτό το παιχνίδι είναι χάλια, δεν μπορώ καν να χτυπήσω αυτά τα τέρατα και είναι σκληρά και ποτέ να μην κατεβάσω αυτό το παιχνίδι ΠΟΤΕ! Απλώς προστατέψτε τους χιονάνθρωπους και τους μεγάλους πολέμους κρεβατιών από 12 εναντίον 12 παίκτες στο κρεβάτι, όπως κόκκινο εναντίον μπλε, εντάξει!
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΔΟΣΗ IOS ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΑΧΝΩ ΣΤΟ IOS IPAD ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ : (
Δεν με αφήνει να μπω ΣΥΓΚΕΝΤΡΕΤΕ ΦΙΛΕ
Κακό παιχνίδι το χειρότερο καλύτερα να πεθάνω αντί να παίξω αυτό το παιχνίδι One star
yo life tuff μέχρι να πάρεις σίδερο αλλά ακόμα 9/10 παιχνίδι
Αυτό είναι το χειρότερο πηγάδι ένα από τα χειρότερα ripoff του Minecraft που έχω δει ή παίξει ποτέ και επίσης έχετε έναν πολύ στενό χώρο που είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρείτε χωρικούς που δεν μπορείτε να πάτε τόσο μακριά πριν τελειώσει ο κόσμος και μπορείτε να δημιουργήσετε σχεδόν τίποτα παιχνίδι κάπως χάλια
Παρακαλώ, διορθώστε το πρόβλημα με τον πολλαπλασιαστή που δεν μπορούμε να παίξουμε
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι, αλλά έχω πρόβλημα καθώς ψαρεύω το καλάμι ψαρέματος τόσο πολύ και εύχομαι να μπορείτε να φτιάξετε μια πύλη σαν το minecraft
Δεν υπάρχει επιλογή για να σώσω τον κόσμο μου επειδή επανεγκατέστησα αυτό το παιχνίδι και έχασα τον κόσμο μου
Ωραίο παιχνίδι, αλλά αυτό το παιχνίδι αντιγράφει αντικείμενα Minecraft και φόντο terraria και υπάρχει ένα σφάλμα το σφάλμα είναι πολύ κακό γιατί όταν ανεβαίνεις στον επάνω όροφο ξετυλίγοντας σκάλες μερικές φορές ο χαρακτήρας θα πάει κάτω από τις σκάλες, διορθώστε αυτό το σφάλμα
Αυτό είναι ένα καλό παιχνίδι, αλλά θα ήθελα αν ρίξω ένα μπλοκ, απλά θα μείνει εκεί για πάντα μέχρι να το πάρω bcs έσπασα κατά λάθος το στήθος μου και όλα μου τα αντικείμενα σκορπίστηκαν και μετά προσπάθησα να πάρω τα διαμάντια μου, αλλά έφυγε έτσι παρακαλώ διορθώστε το και αυτό είναι όλο
Απολαμβάνω λοιπόν το παιχνίδι, αλλά υπάρχουν κάποια προβλήματα: 1. Παρακαλώ, αυξήστε την εμβέλεια του σπαθιού, είναι σχεδόν αδύνατο να χτυπήσετε οτιδήποτε χωρίς να χτυπήσετε δύο φορές πίσω. Ποιος, όταν χρησιμοποιεί ένα σπαθί, το σταματάει μπροστά στο πρόσωπό του; Πάρτε το terraria για παράδειγμα... Μπορείτε είτε να το κάνετε ημικύκλιο πάνω από το κεφάλι σας είτε να το κάνετε να μαχαιρώσει. Τέλος πάντων, αυξήστε την εμβέλεια, αλλιώς είναι άχρηστο. 2. Το παιχνίδι κολλάει όταν μετακινώ ένα αντικείμενο στο απόθεμα κατά τη διάρκεια της βροχής. Επομένως, λόγω αυτών των προβλημάτων, λαμβάνετε μόνο 3 αστέρια.
LostMiner: Block Building & Craft Game Adventure pbbv
Διαφημίσεις τόσο ενοχλητικές
Είναι το παιχνίδι έχει προσαρμοσμένο biome, και πρέπει να πω ότι εθίστηκα πολύ σε αυτό το παιχνίδι τώρα 🤭😂
Βελτιώστε ορισμένα στοιχεία ελέγχου
Big brother: Το Lost Miner είναι το καλύτερο αν θέλετε περιπέτεια, δράση και διασκέδαση, αυτό είναι αλλά χρειάζεται βελτιωμένη τέχνη pixel. Μικρός αδερφός: Το λατρεύω Έψαχνα για υπέροχα παιχνίδια όπως αυτό και υπάρχουν sheilds μείον τα πρόσθετα, αλλά το παιχνίδι σταματάει, οπότε αν είστε σε χαμηλή υγεία και πολεμάτε ένα τέρας, δεν χρειάζεται να νοιάζεστε
Λατρεύω το παιχνίδι, αλλά έχω μια ερώτηση πώς τρώτε και δεν μου αρέσει που πρέπει να περιμένετε δύο λεπτά για να τοποθετήσετε μπλοκ που είναι ανόητο
F*** στο παιχνίδι έχετε ένα παιχνίδι συνομιλίας
Είναι ένα καλό παιχνίδι και πώς θα μπορούσα να μπω σε διαφωνία σας; και ναι οι διαφωνίες είναι μεγάλες, μπορείτε να πάρετε ιδέες από εκεί
Δίνω σε αυτό το παιχνίδι 3 αστέρια επειδή είναι ένα καλό παιχνίδι, αγαπώ τα γραφικά και το gameplay επίσης μου αρέσει ο τρόπος με τον οποίο πρέπει να ολοκληρώσετε το επίτευγμα πριν ανοίξετε τη λειτουργία δημιουργικής λειτουργίας, μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι, καλή δουλειά για τη δημιουργία αυτού του είδους παιχνιδιού, αλλά Έχω ένα πρόβλημα, το πρόβλημα είναι ότι ο κόσμος δεν είναι επεκτάσιμος θα δώσω σε αυτό το παιχνίδι 5 αστέρια αν το κάνετε μεγάλο ή θα επεκταθεί αυτόματα, plss μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι
Το να παίξετε αυτό το παιχνίδι έχει γίνει σχεδόν αδύνατο λόγω κάποιου σφάλματος όπου το άλμα και η επίθεση δεν κάνουν απολύτως τίποτα. Το να μην πηδάς ενώ επιτίθεται είναι αδύνατο όταν πολεμάς με λυκάνθρωπους και άλλα πλάσματα υψηλής ζημιάς. 1 αστέρι συγγνώμη μου αρέσει το παιχνίδι, αλλά αυτό χρειάζεται επιδιόρθωση και είμαι πρόθυμος να το δείξω μέσω βίντεο αν μου ζητηθεί.
Το παιχνίδι είναι καλό στην αρχή και φτιάχνω ακόμη και το σπίτι μου, αλλά τα sters είναι τόσο ασυνήθιστα και μερικές φορές όταν περπατάω, ο χαρακτήρας μου περπατά μόνος του, το διαγράφω γιατί είμαι πολύ θυμωμένος στο παιχνίδι διορθώστε αυτό
Blor smile chung हलको ज्ञानलाई सेवा
ΑΓΑΠΗΤΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΕΤΙΚΟ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΜΕ ΜΟΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΔΙΑΚΟΜΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ EX 1V1 BLOCK Building Ή SKYBLOCK E.T.C🙏 ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ OP ΑΛΛΑ PLZ ADD
καντε τα σεντουκια που ειναι στο χωμα να μην θελουν μπιντο να ανιγουν οπος τα αλλα σεντουκια
Έχω πολλά προβλήματα με το παιχνίδι. Πρώτα όποτε παίρνετε το κατοικίδιο σας εξαφανίζεται το ίδιο με τους χωρικούς, παίζω με τον αδερφό μου, όταν προσπαθώ να συμμετάσχω στον κόσμο του μου παίρνει περίπου 2 ώρες και επίσης οι όχλοι είναι πολύ δυνατοί. Κατά τα άλλα είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι
Αυτό είναι το αγαπημένο μου παιχνίδι που παίζω εδώ και 2 χρόνια Literary και είναι ακόμα καλύτερο μετά την ενημέρωση, εύχομαι αυτό το παιχνίδι να παραμείνει το ίδιο αλλά καλύτερο