(iOS) The Hidden Treasures: Objects кристали за генератор на измамни кодове
Feb 9, 2022 3:51:50 GMT -6
Post by terreadingracap on Feb 9, 2022 3:51:50 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Hidden Treasures: Objects ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Hidden Treasures: Objects IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кристали за генератор на измамни кодове ▞▞▞
▞▞▞ The Hidden Treasures: Objects 2022 version ▞▞▞
Страхотна игра е просто бавна, твърде много неща, които да търсите, за да завършите мисия, освен че е добра.
Харесва ми, че имате възможност да направите съвпадение 3 или да търсите. Не ми харесва, че за да получите достатъчно скъпоценни камъни, за да направите много, трябва да харчите истински пари.
Не мога да играя играта след актуализацията, тя замръзва веднага след като се зареди.
... качествени адвенчъри, но под тоя знаменател "Brain & Puzzle" търсачката на Google Play ги меши с доста детски игри и Hidden Objects.
Много неща се случват навсякъде. Малко объркващо, когато това се случи.
Току-що започнах да играя, така че нямам категорично мнение. Харесвам графиката. Ще имам по-добър поглед върху играта, след като имам повече опит да я играя.
Предлага нови предизвикателства, нито лесни, нито трудни.
Забавна игра
Отлична игра, страхотна графика, без досадни реклами
Топ безплатни игри - Microsoft Store
Харесвам тази игра, надявам се приятелите и семейството ми да дойдат и да я играят с мен.
Играта е забавна и интересна. Съгласен съм с гледането на реклами, но за да бъда честен, количеството на офертите за скъпоценни артикули е малко прекалено. Препоръчвам го.
Новата актуализация замръзва и се изключва. Кога това ще бъде напълно поправено?
Не съм играл толкова дълго, но ми харесва толкова, колкото Hidden City & The Secret Society и някои други игри със скрити предмети
Страхотна игра досега...обичам двупосочната игра за награди и монети...скрити предмети и съвпадение 3 всичко в един игров формат....стискайте палци, продължавайте в същия дух...
За мен е малко твърде бавно. Харесвам тайното общество много повече
Конструктори LEGO® - страница 11 | КОМСЕД
The Hidden Treasures: Oyna bul Macera Oyunları yskq
изтегляне Hidden City: Hidden Object Adventure Game apk за android, ... Search for clues, find hidden objects or match gems in a row,
The Hidden Treasures・3-gewinnt Abenteuer spk
Това е бягане, заобикаляне! За да получите рубините. Добавете име на играч, отидете на новинарска емисия, кинохроника, отново име на играч. Влезте и харесайте други игри. Нуждаете се от рубини, за да получите "приятели, за да получите рубини" е на 85 или 95%, наистина няма значение, че никога няма да получите рубините. Наистина е гадно
Въпреки това бих дал оценка от 5 звезди, тъй като играта непрекъснато ме изхвърля от началото на последното приключение, не мога. До преди няколко дни се наслаждавах напълно на играта, сега не толкова. Моля, поправете.
Като сюжета и графиката, но понякога трябва да докоснете обекта повече от веднъж, за да го премахнете от списъка.
Приятно прекарване в търсене на артикулите.
Не по-рано даде преглед, играта замръзна. Защо винаги има проблеми с вашите игри?
Тази игра щеше да е с 5 звезди, до преди 24 часа, когато ново приключение щеше да започне. След това започна замразяването и то затвори приложението, така че сега не мога да продължа да играя на друго място в тази игра. "Срам" Обичам тази игра.
Наистина ми харесват сюжетните линии в дневника плюс видеоклиповете. Също така можете да избирате между Match-3 и Find Objects
Create a custom wine or beer label in Adobe Illustrator. ... We added a few Bauhaus fonts from the Adobe Hidden Treasures collection,
Ще дам 4 звезди, тъй като графиката му не ми хареса, за разлика от hidden city. Но ти е доста забавно.
... 03:15: Strangest Things (Series 1): The Ancient Computer, The P ... 09:55: Fossil Wonderlands: Nature's Hidden Treasures (Series 1)
Тази игра е забавна досега. Наистина ми харесва опцията между намиране или съвпадение на 3, когато играя играта. И досега съм заинтригуван от сюжета.
Харесва играта, добра графика. Като избор между съвпадение 3 или скрити предмети...каквото ви харесва в момента, или ако имате нужда от почивка от един, все още можете да играете. Както количеството на енергията се увеличава и в по-голямата си част получавате доста време за игра, когато започнете от пълна енергия. НО веднъж изчерпана, енергията се запълва бавно. Също така не ми харесва, че са необходими все по-големи суми, за да се играе един пъзел. Увеличаване с 1 или 2 може би, докато се приближите до 20. Това е твърде много.... става разочароващо.
Играна само няколко пъти изглежда, че ще бъде забавно ще се актуализира по-късно
Не съм го играл достатъчно дълго за 5 звезди, но засега графиката е страхотна. Много четливо за нас, по-възрастните.
Приложението се изключва самостоятелно на всеки 5 минути или така... Много разочароващо!
Отначало ми хареса тази игра, възможността да превключвате между скрити обекти и три мача е страхотно! Но сега направих каквото мога, освен да събера реликвите и отнема твърде много време, за да събера необходимите предмети. Не можете да поискате от приятели за тях, както в други игри на G5, а аз не искам да губя пари за скъпоценни камъни, за да ги купя (цената е прекомерна за всички необходими парчета така или иначе). Бих искал да продължа с тази игра, но без да харча истински пари, съм доста заседнал.
. Без времеви ограничения.
Уау, много се радвам, че има моя лаптоп и този телефон
Играх тази игра от доста време и добрите неща, които казах за нея, все още са верни. НО. Наистина бих искал да мога да завърша колекция, без да се очаква да купя 2, 3 или повече "асемблери"!! В момента имам 9 колекции, за които indez от лявата страна непрекъснато ми казва, че могат да бъдат сглобени — с малкия проблем, че нито една от тях няма всички „асемблери“!!!
всичко е наред
Току-що започнах да играя тази игра, но ми харесва. Би било полезно, ако можем да направим обекти на екрана по-големи.
Играта е доста готина, някои от описанията са трудни, но като цяло е добре
Променя количеството звезди, защото получаването на рубини ви отнема твърде много време. Печелите неща, които трябва да дадете рубини, за да ги използвате. И какъв е смисълът от даблони, ако не можеш да ги похарчиш.
Куест/адвенчър игри за Android - Adventurers Community
Наслаждавам се на тази игра, НО последователните актуализации на всеки няколко дни са болка и оказват натиск върху ограничението ми за изтегляне. Единственият успешен начин за актуализиране е да деинсталирам и след това да го инсталирам отново, тъй като таблетът ми свърши без памет.
Mystery Island: Seek and Find Hidden Object Games
bhop pro Simulación ibt
Играта е блокирана. Деинсталирах и пак спрях. Накрая се отказах и деинсталирах
Добър геймплей Цветен
Да, хубава игра, но играна преди G5, хубава графика и питай за плащането, мислех, че са безплатни игри, ако търсиш дребен шрифт, покажи ти Не го показват на първа страница