(Android) The Walking Zombie 2: Zombiju šāvējs kodi vairāk visi
Feb 3, 2022 21:10:09 GMT -6
Post by towsselangtyter on Feb 3, 2022 21:10:09 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Walking Zombie 2: Zombiju šāvējs ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Walking Zombie 2: Zombiju šāvējs IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodi vairāk visi ▞▞▞
▞▞▞ The Walking Zombie 2: Zombiju šāvējs 2022 version ▞▞▞
Patīk spēle un stāsts, bet šādu problēmu dēļ tikai 2 zvaigznes. 1) Reklāmas — es to saņemu par vienumu iegūšanu, bet, kad jūs saņemat reklāmas misijas vidū vai dažreiz 4 pēc kārtas!? 2) Pastāvīgi avarē. Ne tikai zaudē misiju un laupījumu, bet arī atgriezīsies pilsētā ar 20 veselību. Jūs arī pazaudējat izmantotos priekšmetus/munīcijas. Rediģēt: pēc One UI 3 (Android 11) atjaunināšanas spēle atkārtoti avarē un netiek atvērta. Līdz 1 zvaigznītei.
Fallout Shelter Android versija provizoriski plānota augustā Mobilais ... Augi pret zombijiem 2: par laiku ir aizkavējies, lai attīstītājs PopCap varētu vēl
tikko gāju tik tālu, cik es varu stāstā par spēli, lūk, ko es par to domāju: Pro: pati spēle ir lieliska. grafika ir piemērota mobilajām spēlēm. ja jums ir laba karma, ir daudz blakus uzdevumu un labu atlīdzību. con: tirgotāja cenas ir nežēlīgi augstas, ņemot vērā to, cik maz monētu mēs saņemam. ne tikai to, mēs varam viņam kaut ko pārdot tikai par ceturto daļu no cenas? zombijus ir pārāk grūti nogalināt. bises dažreiz paņem trīs sitienus pa galvu, lai nogalinātu.
Tas ir labs
Spēles mehānika ir lieliska, diezgan aizkavēta, bet spēlējama. Es vēlos, lai parastajā pasaulē būtu nedaudz interaktīvāka, taču tā tomēr ir ļoti jautra. Rediģēt: jo tālāk jūs iedziļināsities spēlē, jo lielāka ir nobīde. Līdz vietai, kur to vairs nevar atskaņot. Patiešām izbaudu spēli, taču tuvākajā nākotnē ir jāveic daži labojumi, jo pretējā gadījumā nav jēgas turpināt. Rediģēt: ir pagājusi vairāk nekā nedēļa, jūsu atbalsta e-pasts vēl nav pat atbildējis.
Tas izklausās ļoti forši, bet ikreiz, kad mēģinu atskaņot, tiek paziņots par interneta savienojuma problēmām.
Tik laba spēle ir fps, un tajā ir tirdzniecība un zombiju izdzīvošana ir tik skaista, ka tas tik ļoti patīk, ka izstrādātājiem ir jāveido vairāk fps spēļu, bet kur jūs varat notupties un lēkāt, es jau zinu par ww2, bet pilnīgi jaunu spēli 🎮🎮🎮🎮🎮 🎮🎮 mazā
Lūdzu un kontroliera spējas. Šī spēle ir lieliska nelielai tālruņa lietotnei. Es tiešām ieguldītu naudu, ja būtu reāla kontroliera spēle. Pašlaik var izmantot kreiso nūju un A, bet tas ir bezjēdzīgi. Es šo spēli atzīmētu ar 5*, ja tāda būtu.
Sadarbības spēles vietējā tīklā uz pirāta. Labākās ...
Vadības ierīces ir briesmīgas pat pēc jutības regulēšanas. Jūs nevarat kontrolēt, kad šaut (nospiediet mēlīti). Lai mijiedarbotos ar jebko, jums ir jābūt precīzam mērķim. Žēl, šķiet, ka tā varētu būt jautra spēle.
Datorspēles
Es būšu godīgs. Spēle ir fantastiska, labi pārdomāta un padziļināta stāsta. Tas nozīmē, ka tas ir kaitinoši, jo visi izkļūst, lai gan šeit labāk iederētos vulgārāks vārds. Esmu neapmierināts ar atkārtotām netrāpīšanām un aizkavētu šaušanu, jo pusi laika nevaru atrast pogu Attack. Spēlētāja mehānikas sarežģītība ir tāda, ka spēļu paneļa opcija būtu dzīvotspējīga, pat izdevīga. Tā kā munīcija ir liela problēma, automātiskās aizdedzes izmantošana ir neaizstājama un var ātri apēst rezerves, ja nevarat trāpīt pa galvu.
Reklāmas... Reklāmas..... Sludinājumi. Aizveriet reklāmu, ja vien nenoklikšķināsiet uz SAŅEMT. Turklāt spēle mainīja manu fotografēšanu bez brīdinājuma uz manuālajām Mērķēšanas/šaušanas pogām. Tiešām?
Šī spēle ir lieliska. Tas ir super atkarību. Ir daudz darāmā un izaicinošs pat ar mikro darījumiem, patiesībā tā ir patiešām lieliska mobilā spēle.
Pasaule ir mirusi, un nav ko izpētīt, ierobežotajās vietās, kur varat, jums nav nekā. Noklikšķinot uz sava krājuma, man parādījās nejauša reklāma. Tas ir jautri. Spēlei ir neprātīgi ierobežojoša enerģijas josla. Es zvēru, ka izstrādātāji atrod visus veidus, kā izslaukt spēlētāju, pēc tam izstrādājot spēli, pamatojoties uz to, kas ir populārs. Vadības ierīces ir pārāk jutīgas.
Labi, tas mani padara tik traku, ka tad, kad saņemu piespiedu reklāmu un kad tā beidzot apstājas, mana spēle avarē. Tāpēc es pazaudēju visas savas lietas no šīs misijas, kas bieži vien ir nomākta. Un mana laika izniekošana. Otra mana sūdzība ir tāda, ka pastāv daudz piespiedu reklāmu. Es ik pa laikam saprotu reklāmas, bet pēc savas pieredzes spēlējot, tas ir pārāk daudz. Tāpēc savam vērtējumam es tam piešķirtu augstu 3.
Piespiedu reklāmas, kad soma ir atvērta, npc iesaistīšanās, jauns apgabals utt.... Spēle ir pareiza, izņemot dažus dizainus. Masveida, gandrīz neiespējami, tuvuma slazds, kas tiek ielādēts jaunā apgabalā pēc 30 minūtēm, izraisot tonnām nelietderīgu progresu (kam sekoja piespiedu reklāma par labāku aprīkojumu Mtx, inventārs nav atrasts, izmantojot tirgotāju, c'mon). Premium valūta, kas ir daļa no ieroču jauninājumiem. Daži mehāniķi padarīja kaitinošus, ja vien nemaksā par Premium, bez IG atbloķēšanas (somas vieta, automašīnas utt.). Kārtējā laba spēle, ko sabojājušas spiedīgas MTX shēmas.
Es piešķiru šai spēlei piecas zvaigznes. Es neesmu sajūsmā par visām reklāmām, bet es saprotu, kā jūs, puiši, pelnāt naudu. Jebkurā gadījumā spēle ir lieliska, stāsts ir pārsteidzošs. Manai draudzenei nepatīk, kad es spēlēju tavu spēli, jo tas prasa no viņas daudz uzmanības. Jebkurā gadījumā paldies par brīnišķīgo spēli. O
Video spēle Zombie Panic! nāk uz Linux 30. gada 2018. novembrī, labas ziņas spēlētājiem un linuxeriem, kuri vēlas spēlēt šos šāvējus. Komodora vietnieks
Lieliska spēle ar unikāliem ienaidniekiem un spēle! Vienīgā problēma ir tā, ka naudu ir grūti iegūt.
Jauki
Man patīk spēle. Labprāt piešķirtu tai 5 zvaigznes, diemžēl viņiem ir lietas, kas jālabo, un šķiet, ka tas viņus aizņem uz visiem laikiem. Spēle pastāvīgi sasalst. Esmu zaudējis tik daudz laika, munīcijas un monētas, kas jāārstē, jāārstē un jāsāk atkal un atkal un atkal un atkal. Es turpināšu pārbaudīt, bet esmu beidzis spēlēt, līdz tas tiks novērsts. Tad zvaigznes celsies uz augšu.
Lieliska spēle un sižets, bet diemžēl šai spēlei ir savi trūkumi, pirmkārt, spēle avarē, tas notiek nejaušos gadījumos. Vēl viena kļūda ir tāda, ka audio saplaisā un rada nejaušus trokšņus vai pat izslēdzas un nerada troksni. Šai spēlei ir liels potenciāls, un es ceru, ka šīs problēmas drīz tiks novērstas
Tā būtu lieliska spēle, taču tās spēlētājiem liek pārāk daudz reklāmu. Es apsvērtu iespēju maksāt, lai noņemtu reklāmas, bet man nepatīk, ka viņi to tik ļoti uzspiež spēlētājiem. Tas notiek ne tikai pēc katras misijas, bet arī tad, kad cīņas vidū atverat inventāru. Viņi arī pārāk daudz iepērk spēles. Citiem var būt citi viedokļi, bet man nepatīk, ja spēles ir tik mantkārīgas un uzstājīgas, lai spēlētāji tērētu naudu, it īpaši, ja spēļu izstrādātāji gūst ieņēmumus no tik daudzām reklāmām.
Shop - Fortech
Daudz reklāmu
Man ir Samsung s9, un tas darbojas labi, bet gandrīz visu laiku avarē. Tagad zombijiem viņi ir ok, bet pukeri viņi ir sliktākie. Viņi vienmēr nārsto ar 3 vai 2 reti 1, un viņi ir jūsu dzīvā elle, ja tie ir līdzināti QB zombijiem. Arī bandītu sievietēm ir mērķis. Datora ports ir tik daudz labāks, jo spēle visu laiku nekrīt. Ka galvenā problēma spēle avarē gandrīz visu laiku. Vienkārši labojiet spēli, kurā vairums ienaidnieku ir pārāk darbināmi. Šī spēle labākajā gadījumā ir ok.
-Lieliska spēle -Sulīgi galvām šāvieni -Pārsteidzoši dziļš stāsts par telefona spēli -Acīmredzams iedvesmas avots no Fallout New vegas Es tikai vēlos, lai būtu vairāk iespēju dialogā izmantot jūsu runas, uzlaušanas un izvēles prasmes, jo spēle var kļūt daudzlīmeņu.
Tas ir pienācīgi, taču ir daudz angļu valodas pareizrakstības kļūdu. Skybox ir vienkārši nepareizs, jo tas acīmredzami ir nepareizi kartēts. Galvenais varonis runā ar dažiem cilvēkiem, bet ne ar citiem. Kāpēc viņš nevarēja vienkārši nerunāt? Vector (pistole) ir uzlikts seifā pirms tā pārlādēšanas? Kāpēc. Nopietni. Ar zombijiem, manuprāt, ierocis uz seifa ir viņu mazākā problēma. Gāzes lieta noteikti ir lieta, un es saņemu mikro darījumus, bet, kamēr spēle nav novērsta visās jomās, es vēlētos, lai tā tiktu labota, es to nedarītu.
Šī ir pirmā spēle, kas man ļoti patīk, BET katru reizi, kad atverat mugursomu, ievadāt jaunu misiju, dodieties pie tirgotāja, iegūstiet jaunu misiju, piesakieties, izsakieties... būtībā dari JEBKO, tur ir sasodīta reklāma. Ak, un ja nevēlaties nekādu reklāmu? Jā, tie būs 5 USD. Man patīk šī spēle, un laiku pa laikam varētu tikt galā ar dažām reklāmām, taču es pametīšu šo spēli, jo jūs piespiežat cilvēkus pirkt lietas spēlē vai maksāt par to, ka viņi ir spiesti skatīties reklāmu. katru jūsu veikto darbību.
Lietotāja saskarnes lietošana ir apgrūtinoša, un tā nepārtraukti liek jums iegādāties lietotnes, taču spēle nav slikta
Tas ir ļoti forši
Vadības elementi ir nedaudz neērti, taču tā ir jautra, dīvaina misija, bet diezgan izklaidējoša
Es vēlos, lai spēlei nebūtu vajadzīgs internets galdiem un pēc tam par brīvu degvielu, ceru, ka viņi to izlabos turpmākajos atjauninājumos, ja viņi joprojām strādās pie tās.
Jautri, izņemot pastāvīgos piespiedu papildinājumus. Ja vēlaties ievietot papildinājumus, lai tie attīstītos ātrāk, labi. Vēlaties pievienot papildu kompensāciju, piemēram, monētas vai pārsējus, labi. Kad jūs tos ievietojat šīm lietām un katru 5. reizi atverat savu mugursomu, tā kļūst agresīvāka jūsu pieejai pārdot savu spēli, jo, tiklīdz jūsu reklāma beidzas, jūs nekavējoties uznirst ar iespēju pārtraukt pievienošanu, to pērkot. -_-
Sākumā spēle bija diezgan forša. Lai saņemtu atlīdzību, jums ir jāskatās reklāmas, un bieži vien tā nedod jums atlīdzību par skatītajām reklāmām. Tātad jūs dažreiz tērējat naudu, un faktiskā atlīdzība, ko jums vajadzētu saņemt, to nedod... tas ir dauzīt. Turklāt atpalicība kļūst sliktāka vai biežāka. Tas ir 1 mēneša laikā
Tiešām laba spēle, kas vienmēr liek man atgriezties. Sniedz man daudzas iespējas, ko darīt spēlē patiešām jautru
Brush spēles diviem PS3. Vai vēlaties spēlēt divās sacīkšu ...
Jautra šāvēja. Inventārs un aprīkotie priekšmeti padara spēli interesantu un pielāgojamu.
Es tam piešķirtu 5 zvaigznītes, bet katru reizi, kad uzkāpju, tas avarē, un man jāsāk sava misija no jauna. Tas tiešām ir jālabo