(iOS) Tiles Hop: EDM Rush! בגידות תקלת סיבולת
Feb 3, 2022 21:07:01 GMT -6
Post by towsselangtyter on Feb 3, 2022 21:07:01 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tiles Hop: EDM Rush! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tiles Hop: EDM Rush! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ בגידות תקלת סיבולת ▞▞▞
▞▞▞ Tiles Hop: EDM Rush! 2022 version ▞▞▞
ביי לגמריב
ממשקפ
משחק מהנה, אבל איש הפרסומות... אני רואה יותר פרסומות מאשר משחק במשחק הפריגין! זה לא כיף!!
טוב
המשחק פשוט כיף באופן כללי הוא מאתגר ואז השירים היפים האלה
יותר מדי מודעות
EDM Rush!.
זה לא ממש טוב אבל בסדר בבקשה תתקן את כל הבעיות האלה של המשחק הזה
קניתי גרסה ללא פרסומות. אבל אני עדיין צריך לראות פרסומות.
משחק מהנה, אבל אתה מבלה זמן רב בצפייה בפרסומות כמו שאתה מבלה במשחק.
כיפי מאוד
יש לי את כל המוזיקה אבל כשהורדתי את המשחק לראשונה הוא אמר לי ללבוש אוזניות כדי להגדיל את החוויה שלי אז אתם תגידו לנו לעשות זאת כדי שתוכלו לקבל דירוג וואו אבל משחק טוב.
אני אתן לו 3 כי אתה צריך לשלם כדי שלא יהיו פרסומות וכשאתה באמצע המשחק צצה מודעה אבל חוץ מזה אני אוהב את זה
ככה
לא הכי טוב בעולם אבל בסדר
חזןןןןןןןןןןןןןןןןןן
המשחק הזה באמת מדהים 👍 שירים נחמדים, מכניקת משחק פשוטה, צבעוני נחמד..😍 ממש מהנה.. אם אתה חושב שיגרה אתה יכול לנסות את זה.. אבל למשחק יש כמה פרסומות אבל זה בסדר אני ממש אוהב את המשחק הזה...❤️
EDM Rush! mod apk (הרבה כסף) v3.6.3. אריחים-הופ-אדמ-ראץ-v3-6-5-mod.apk.
2.1.7 · Leaders App. G.hion leading department stores in the country house and garden, app Enjoy coupons and ... Ryan's World Magic Tiles Hop Edm Rush icon.
אני בהחלט אוהב את האפליקציה הזו. זה כל כך כיף ואף פעם לא משעמם!!! הדבר היחיד הוא שיש הרבה תוספות. אבל למרות שזה עדיין כיף לשחק!!!!
יש באמת שירים של אלן ווקר?
פרסומות מעצבנות. לשחק זה כיף, אבל אני בסדר עם המדיניות "צפה במודעה וקבל שיר חדש להשמעה", אבל כל חווית אווירה טובה פשוט נהרגה על ידי פרסומות מעצבנות אחרי כל הכפייה רופפת או רמה. מודעות הן בסדר במשחקים בחינם, אבל לפעמים זה יותר מדי, חברים.
לא כל כך טוב, דירגתי כ-2 כוכבים שכן השירים אינם מלאים
אני נותן כוכב אחד כי כשאנחנו משחקים במשחק הזה השיר נתקע ונשמע גם מתבלבל
זה משחק ממש טוב אבל אני לא יודע אם זה הטלפון שלי או לא, הוא מפתח חווית הקפאה ברגע שאני מפעיל את האפליקציה הזו. כמו כן, לוקח הרבה זמן להוריד כל אחד מהשירים. אני מקווה שאתה יכול לעשות משהו עם זה.
יותר מדי פרסומות!
מהמם
אוהבת לשחק במשחק הזה כי יש שם מוזיקה ושירים שאני אוהבת 😍😍😘😁😇😏😻😽😸😺💝💋💘💞💖💕💓🎵🎶🎻🎟🎷🎻🎟🎷🎻🎟🎷🎸
היי במשחק הזה יש לי בעיה אני מוסיף את השיר שהוא לא מגיע אני מנסה הרבה פעמים בבקשה לבדוק
מבחר טוב של שירים, משחק מסובך זה לא קשה, אבל מאתגר מספיק לפעמים כדי לגרום לך להניח אותו ולקחת הפסקה. חסרון גדול הוא המודעות. אחרי כל משחק ולפתוח שירים. אפשרות לצפות באחד ולהיות חופשי מפרסומות למשך שעה או יותר או לשלם $1 או $2 כדי להיפטר מהם, תמשיך לשחק הרבה יותר. אני מתעייף מהם מהר ועובר על משהו אחר. השהייה נחמדה של 10 דקות כשאתה משועמם או מחכה איפשהו.
משחק נהדר ומעוד ממכר👍
הרבה יותר מדי פרסומות פלוס אחרי שסיימתי עם השיר זה המשיך לתת הרבה פרסומות אבל אתה צריך לשחק מודעה כדי לשחק את השיר הכי גרוע אי פעם
צמנכםסכחרעעעךמ
משחק יש רק שיר אחד
משחק כף והשירים יפים
למען האמת, אני באמת תוהה את מי בגוגל הם היו צריכים לשחד כדי להפוך את זה ל'בחירת העורך'. המשחק ממש לא כל כך טוב, אריחים לא תואמים לשירים, רוב הזמן אתה יכול פשוט לשמור את הכדור באמצע והוא יפגע בערך בכל האריחים בלי שתצטרך להזיז אותו, אז זה לא ממש מאתגר אוֹ. אז בסך הכל זה פשוט משחק ממש רע בסגנון Unity ואין לי שמץ של מושג איך זה קיבל יותר מ-100 מיליון הורדות.
משחק טוב, שווה לשחק, אתה יכול לייבא את השירים שלך, אם אתה לא מוצא אחד ברשימה, אבל עדיף לנגן שירים מהרשימה, לגרום לרמות שנועדו להם, ואני רואה שהגרפיקה השתפרה בחודש שעבר
אז יש לי בעיה עם המשחק.. קורס בניסיון לפתוח אותו! זה התחיל לקרות לאחרונה מהעדכון החדש. אתה יכול בבקשה לתקן את זה
TheFatRat Monody Noob VS Pro 3:53.
זה נפלא אבל בבקשה הוסף עוד כמה שירי פופ
גרוע מאוד. אין את כל השירים שזה אומר שיש בזה בזה ויש הרבה באגים ובעיות באודיו
המשחק עצמו טוב אבל הוא לא קשור ל-EDM
אין פה את השירים שבפרסומות
כמות הביקורות המזויפות אבל יש הרבה הוספות כמו פעם 5 שניות לא אכפת לי להוריד טיק טוק או דברים אחרים שהוא מראה 😑🙄
Download זהבה ושלושת הדובים APK latest version 1.0 for Android, ... How to play זהבה ושלושת הדובים on Android devices ... Tiles Hop: EDM Rush! apk icon
משחק איטי וגרוע מאוד!!!!!!!!!!!
יהיה נחמד לא לפגר כל שנייה ולהוסיף כל 30 שניות
המשחק נחמד בהחלט אבל בבקשה העלה עוד שירי K-Pop
המשחק הזה היה נחמד ומצב הלילה כשאני מנסה את המשחק הזה אז וואו נהדר 😍😍😍
המשחק הזה היה הרבה יותר טוב אם המוזיקה לא הייתה נשמעת כל כך נהרסה גם המשחק ממש לאגר ויש הרבה פרסומות אבל אני מבין למה יש לו פרסומות אז זו לא תלונה